Welkom » VOLG DE NIEUWS PAGINA

nieuws pagina

27 apr. 2017
20 jan. 2017

Nog sneller naar de subpaginas en stem

NIEUW ZIJN DE SITEMAP EN DE POLL EN JE VIND ZE IN HET HOOFDMENU, NOG SNELLER NAAR DE SUBPAGINAS VIA DE SITEMAP EN  STEM OP ONS BINNEN DE POLL! WE ZIJN BENIEUWD NAAR JULLIE MENING.

Lees meer »
14 jan. 2017

Bestel een leuk Artikel!

IN DE SUBPAGINAS ONDER DE WELKOMS RUBRIEK BEVINDT ZICH DE SUPPORT SHOP VAN KOKO-INCREDI 2005, BESTEL EENS IETS LEUK UIT DE WEBSHOP OM ONS TE STEUNEN EN OM NOG MEER BEKENDHEID TE KRIJGEN. DE WEBSHOP WORDT REGELMATIG AANGEVULT MET NIEUWE ARTIKELEN. VEEL PLEZIER MAAR WEER EN TOT EEN VOLGENDE KEER!

Lees meer »
4 jan. 2017

Goed Bezig!

Maar liefst 3 nieuwe websites komen eraan: kokocams - is een  website met de allermooiste meisjes van het net en dan bedoel ik ook de mooiste, stripdieslip - is een website waar u gratis een programma kunt downloaden[virusvrij] die meisjes op uw computer laten strippen en artoferotic - is een website waar de mooiste meiden van internet zijn vast gelegt op een zeer mooie erotische wijze door top fotograven, deze website is al open voor publiek. http://artoferotic.jouwweb.nl

Lees meer »
2 jan. 2017

STEMMEN

STEMMEN

2 jan. 2017 01:08

Breng uw stem uit.

Het is vanaf nu ook mogelijk uw stem uit te brengen op elke website pagina, breng hier uw stem uit hoeveel ster stemmen onze websites volgens u verdienen. U stemt voor b.v. onze 18+ dating websites en  stemt voor de gehele pagina. Zo kunnen wij zien waar wij onze websites genre op moeten richten en daar meer websites van gaan ontwerpen. Dit geld overigs voor de oude websites voor de nieuwe websites kan mij gelijk stemmen voor de website op de pagina.Dus stemmen maar!

Lees meer »
1 jan. 2017
30 dec. 2016
26 dec. 2016
14 dec. 2016